top of page

Vi elsker å hjelpe og bygge merkevarer

Vår misjon hos Flores Marketing er å hjelpe bedrifter med å nå sitt fulle potensial gjennom transparente, moderne og pålitelige løsninger.

Hvorfor er vi pålitelige?

Vi vet at mange bedrifter har hatt dårlige opplevelser med markedsføringsbyråer, men vi er her for å endre det og vise markedsføring virkelig kan gjøre.

Vi har jobbet med markedsføring og sosiale medier siden 2017. Da startet vi vårt eget eventkonsept "ParisLatino", som nå har over 20 000 følgere og har fylt Rockefeller med 1300+ gjester. ParisLatino arrangeres nå i Kristiansand, Oslo, Trondheim og Stavanger.

ParisLatino_Oslo_Rockefeller.png

Gjøre store ideer til virkelighet. Det er det vi gjør best.

Vår historie

Fra eventprodusenter til markedsføringsbyrå.

I begynnelsen av 2020 kunne Daniel og Marcos ikke fortsette med å organisere ParisLatino på grunn av pandemien, men de ga ikke opp sosiale medier og mediaproduksjon. I stedet lærte de om "verdibasert innholdsmarkedsføring" og klarte å øke Instagram-profilen med over 2000+ følgere i løpet av 2020.

Gjennom året begynte de å ta på seg ulike prosjekter for klienter i forskjellige bransjer, og siden de hadde god erfaring med nettsidedesign, merkevarebygging og profilering, var dette ikke en ukjent bransje eller skremmende prosjekt.

Da klientene viste seg å være veldig fornøyde med arbeidet, bestemte de seg for å etablere tjenestene under det offisielle merket Flores Marketing. Siden oppstarten har de vært involvert i å skape merkevarer fra bunnen av, drive e-handelsbutikker og selge produkter på nettet.

De har også laget flere annonser og intervjuer for videoreklamer av ulike sjangere for store og små reklamekampanjer. Flores Marketing har nå samarbeidet med selskaper i over 10 forskjellige sektorer, fra mote, mat og restauranter til produksjon, e-handel og helsesektoren.

Vi gir ikke store løfter, vi leverer resultater.

La oss utforske mulighetene sammen og se om vi er den rette matchen for å nå dine markedsføringsmål.

bottom of page