OM OSS

Flores Marketing.

Et ungt og ambisiøs markedsføring og sosiale medier byrå med over 6 års erfaring innen merkevarebygging, sosiale medier og digital markedsføring.

Vi jobber strategisk og kreativt med å konstant teste vår data og dermed presentere de beste resultatene. Markedsføring er noe vi brenner for, derfor elsker vi å holde oss oppdaterte både på makro og mikro trender innen digital markedsføring og sosiale medier.

Kunder vi har samarbeidet med siden oppstart i 2020.

VÅR HISTORIE

Hvordan vi startet.

Vårt første møte med media og digital markedsføring.

Det er januar, 2017. 

Daniel og Marcos Flores bestemte seg for å lansere et helt nytt fest-konsept i Kristiansand med visjonen om å skape en scene for latino og urban musikk i Norge.

Dette konseptet inspirert av reggaeton-sjangeren kalte de for ParisLatino.


Fra perioden 2017 - 2020 klarte de å skape bevissthet i Kristiansand og andre store byer i Norge som Bergen, Trondheim, Stavanger og spesielt Oslo.

For å kunne lykkes med et slikt konsept på Sørlandet var det kritisk å tenke utenfor boksen i stedet for å følge en tradisjonell markedsføringplan.

Det var i denne perioden hvor Daniel og Marcos begynte å studere og implementere alt som har med digital markedsføring å gjøre.

Alt fra å studere markedsføring og reiseliv på universitetet til å å lese "marketing books" og se på konferanser og intervjuer på YouTube.

Siden lansering og promotering av et arrangement inkluderer alle elementene som digital markedsføring har å tilby, var implementeringen av dette i praksis som var den beste læreren. 

Daniel tok seg av filmingen, redigeringen og medieproduksjonen, og Marcos gikk inn i dybde på branding, sosiale medier og digital annonsering som facebook og google ads.

Resultatet av dette var 500+ deltakere på hvert arrangement i 2019 sammenlignet med tidligere arrangementer i oppstartsfasen som startet mellom 30-50+ deltakere pr. arrangement.
ParisLatino - Rockefeller - Flores Marketing
ParisLatino - Rockefeller - Flores Marketing

Fra eventarrangører til markedsføringsbyrå.

I starten av 2020 kunne ikke Daniel og Marcos lengre arrangere ParisLatino grunnet pandemien, men de sluttet ikke med sosiale medier og medieproduksjon.

I stedet lærte de om "value based content marketing" og klarte dermed å skalere instagram profilen med over 2000+ følgere i løpet av 2020.

I løpet av året begynte de å ta forskjellige oppdrag for kunder i ulike bransjer, og siden de hadde god erfaring med design av nettside, branding og profilering, var ikke dette en ukjent bransje eller skumle oppdrag.


Da kundene viste seg å  være veldig fornøyde med arbeidet bestemte de seg for å etablere sine tjenester under den offisielle merkevaren Flores Marketing.

Siden oppstartsfasen har de vært med på skape merkevarer fra "scratch" kjørt e-commerce butikker og solgt produkter over nett.

De har også laget flere reklamer og intervjuer til videoannonser av ulike sjangere til store og små annonsekampanjer. 

Flores Marketing har nå samarbeidet med bedrifter i over 10 ulike sektorer. Alt fra mote, mat og restauranter til produksjon, e-commerce og helsesektoren.
Marcos Flores
Daniel Flores - flores marketing
WE'RE FLORES, WE'RE MARKETING

Alt du trenger innen markedsføring og sosiale medier.

Vi digger utfordringer og tror på ærlig og transparent markedsføring. Er vi en god match?

Flores marketing er for deg som...
For deg som  ønsker å bygge en sterk og lojal følgerbase på sosiale medier. — Sosiale medier markedsføring
For deg som ønsker å at et team skal håndtere dine sosiale medier: Engasjerende stories, post, reels og innlegg på Instagram, TikTok eller Facebook. — Sosiale medier markedsføring
For deg som ønsker å at et team skal produsere innhold til dine digitale kanaler ved bruk av grafisk design, video eller fotografering. — Sosiale medier markedsføring
For deg som trenger en presentasjons video til din nettside eller en kampanje - Videomarkedsføring
For deg som trenger en profesjonell og engasjerende reklame som innbærer blant annet dialog, script, musikk, levende lyd eller gjennomtenkte sekvenser som kan tolkes lett .  Videomarkedsføring
For deg som trenger innhold i form av bilde eller video til din neste produktkampanje. Vi sørger for at annonsen din er appellerende for din målgruppe  Videomarkedsføring
For deg som ønsker å annonsere på Snapchat, TikTok, Google, Instagram eller Meta (tidligere facebook)   Digital annonsering
For deg som ønsker å  jobbe med erfarne folk og forstår avanserte elementer av pixel installering eller sporing av hendelser.  Digital annonsering
For deg som ønsker å se resultater av en digital kampanje i form av CPC (cost-per-click), Frequency, CPM (cost-per-mile), Reach (rekkevidde), Impressions (visninger), CTR (click-through-rate) Digital annonsering
For deg som ønsker å en SEO vennlig nettside med en design som er i tråd med din merkevareidentitet.  Design og nettside

Hvorfor stole på oss?

Daniel Flores - Flores Marketing

Vi forstår at det er vanskelig å stole på  at byråer får jobben gjort. Derfor starter vi med et "branding" møte hvor vi drøfter deres målsettinger, budsjett og visjon. Dersom vi er riktig match tar vi steget videre.

- Daniel Flores (COO)

Marcos Flores - Flores Marketing

Vi iverksetter en markedsplan hvor vi implementerer en miks av sosiale medier, digital annonsering og innholdsproduksjon. Alt dette i tråd med deres visjon og identitet.

 - Marcos Flores (CEO)

Trenger du hjelp med digital markedsføring?

Vi gir deg kontinuerlig oppfølging, innsikt og rådgivning. Vi er opptatt av målbare og transparente resultater.